About Me

My photo
rawang, selangor, Malaysia
syuhada for short , fifteen this year . just a simple side of me :)

Friday, July 30, 2010

SUKA SUKI

hey hoooo , ^_________^
semalam aku balik sekolah pukul 5 , sebab kene buad keje sekolah . haaa , mase nak balek sekolah kan kan , aku kena soal siasat nan imman pasal science ouh . ohhh noooooo o.O' hahaha , naseb baik mr.Z tolong , wahhh :D

pas imman da hantarkan aku nan mr.Z sampai kat pintu gerbang kampung batu 16 , aku nan mr.Z pown borakborak laa , blahblahblah and blah . sampai kat bustop aku ternampak ade anjing . gahh ! aku cuak gile , yang mr.Z pulak dok tarik aku . *grrrr , siot jea .

then , bile da sampai kat pekan rawang , aku nan mr.Z jalan jalan kejap . tunggu next trip bus . sebab mase tu bus penoh ! haa , sampai kat satu tempat , aku kena belanje die wafer , haihh . sedap doe . tapi , aku tak boleh makan ~ sebab puase *kuadkan iman . :D

kitorang borak2 , pukul pukul , buli buli . macam macam jea ouh , haha . mr.Z , saia sayang awak tau ^___^

No comments:

Post a Comment