About Me

My photo
rawang, selangor, Malaysia
syuhada for short , fifteen this year . just a simple side of me :)

Thursday, July 22, 2010


OMG (!) that's what i can say right now ! pagi tadi , kelas rafflesia hingga kelas kemuning kena buad program ape kejadah tah . aku pun termasuk dalam progam tu . hurm , cikgu ******* memang kuad membebel . tibe tibe nak marah . lepas tuh suke buad muka . kengkadang nak tergelak pon ade tengok muke die , wahahahah :D

cikgu ouh cikgu mengape cikgu nak mendera budak form 3 SEMEKAR ? perlu kea buad macam tu -,- ? da laa bagi banyak homework , haihhh ~ . yeaahh aku tahu laa homework and exercise tu nak buad kita jadi pandai , tapikan , beragak agak laa sikid . da laa kena buad correction mid year exam . pastu kena buad nota banyak banyak . dalam minggu ney memang gile gile busy buad kerja . tade mase langsung nak berehat ! huuuuu , sedih sedih ~ :'(

hari ini hari kedua mr. Z kena mengajar aku . wahhh (!) :O . perhhh , tension gila kobes ouhh dok study o_O . lepas satu muka surat ke satu muke surat buku science aku belajar and cube fahamkan . tapi , memang tak boleh masok ke OTAK aku . WAHAHAH xD . haihh ~ kesian mr. Z terpaksa melayan kerenah aku . biase laa , aku ni memang bebal sikid bab-bab na study mathematic and science . so sorry yeaahh . kaw mmang terHEBAD mr. Z ! *winkwink

p/s : please mr. Z , no more 'denda denda' laa , please . saked tawu :'(