About Me

My photo
rawang, selangor, Malaysia
syuhada for short , fifteen this year . just a simple side of me :)

Sunday, August 22, 2010

lame tak update :(

heyy , sorry if lame tak update blog taw :') sekarang busy nan trial exam laa . kena study hard lol . HAHA .

Saturday, August 7, 2010

new friend :)

i;m soo happy :) because i had found my new buddy . she's an american girl you know :D *winkwink . her name is katelyn kainh . auuwww , iloveyousomuch ! walaupon dia dok kat US , die da jadi BESTIE aku ^_^ , die peramah gylegyle ouh . die sanggop nak belajar bahasa melayu dengan aku hanye semate mate berminad nan kawan aku , haha . nak tau kea name die siape ? haha , no need laa . :P kang kembang lak mamat tu xD

hey , sekarang katelyn dah couple dengan kawan aku tau , haaa ~ OMG ! she's willing to convert muslim :) and die akan berpindah ke MALAYSIA . can't wait to see you darl <3>

p/s : i loveyou katelyn <3
: i loveyou mr. Z <3

Friday, July 30, 2010

SUKA SUKI

hey hoooo , ^_________^
semalam aku balik sekolah pukul 5 , sebab kene buad keje sekolah . haaa , mase nak balek sekolah kan kan , aku kena soal siasat nan imman pasal science ouh . ohhh noooooo o.O' hahaha , naseb baik mr.Z tolong , wahhh :D

pas imman da hantarkan aku nan mr.Z sampai kat pintu gerbang kampung batu 16 , aku nan mr.Z pown borakborak laa , blahblahblah and blah . sampai kat bustop aku ternampak ade anjing . gahh ! aku cuak gile , yang mr.Z pulak dok tarik aku . *grrrr , siot jea .

then , bile da sampai kat pekan rawang , aku nan mr.Z jalan jalan kejap . tunggu next trip bus . sebab mase tu bus penoh ! haa , sampai kat satu tempat , aku kena belanje die wafer , haihh . sedap doe . tapi , aku tak boleh makan ~ sebab puase *kuadkan iman . :D

kitorang borak2 , pukul pukul , buli buli . macam macam jea ouh , haha . mr.Z , saia sayang awak tau ^___^

Monday, July 26, 2010

kalah !

haih , hari ni aku kalah bet nan mr. Z laa T^T .
HAHA . naseb naseb ~ .
haihh , nmpak nye die still akan buli aku .
and aku kena ikod kehendak die laa .
but , its okay laa .
weeennnngggggg ~ xD

mr. Z sayangg <3>
*bengong

Sunday, July 25, 2010

malas pemalas malas

urghhh , hari ini membosankan lol -,- aku tak tahu nak buad apee tawu . nak keluar tapi malas . nak buad kerja lagi laa malas . nak study ?? haihh , jangan cerita laa . aduhh , dengar cerita besok dah nak start exam . walamakkk >_<

satu buku ape pown aku tak bace , sebab ape ? grr , sebab malas laa ngoi . HAHA , tak pasal pasal pulak . *gile . hurrmmm , macam mane nak hilangkan rase bosan serta malas yeahh ? sebab benda tu dah sebati dengan diri aku , WAHAHA xD

haaa , da laa . tulis menulis ney pown aku da malas . ahha ~ sambong laen kali jela . hoho . byee (^__^)")

Friday, July 23, 2010

sekolah T___T

hey ho , ^_______^
nak tahu tak , semalam kan aku langsung ta tidoo , HA-HA . nak tahu tak sebab ape ? sebabnye adelaa , membuad kerja PEMBETULAN exam mid year sebanyak empat subjek . kesemua soalan kena salin and buad smula . empat subjek tu aku memang lemah gile bhaii -,- . susah nak score . mintak mintak aku lulus exam and tade laa yang gagal . aku ta sanggup ouh asyik gagal jea , huwaaaaaa T_T . mr. Z kate kate kat aku , die nak aku lulus science and math . perhhh , bervibrate telinga aku dengar , wahahaha xD

hari ini , aku datang lewat ke sekolah hanye disebabkan hal 'PEMBETULAN' merapu tu . haihh , demerit ouh demerit >_< . lepas kena tulis name nan pengawas , kena tahan kat dewan , hurhh . siot je lol . naseb aku da siapkan kerja tu . wahhhh :D *bangge .

selepas tu , masuk kelas macam biasa . belajar belajar punye belajar . then , aku mengantuk tahap gaban daa ~ . haa , ape lagi , amik buku teks , letak depan muke . terus aku tidoo , Zzz Zzz Zzz ~ HAHA . alaa , sekali sekale tengah letih mesti laa nak tidoo kan , ape salah nye betol tak ^_^ . naseb baek aku duduk belakang sekali . weeee ~ xD

**ouh fucker shit bebeyh , besok ade kelas tambahan -,-

Thursday, July 22, 2010


OMG (!) that's what i can say right now ! pagi tadi , kelas rafflesia hingga kelas kemuning kena buad program ape kejadah tah . aku pun termasuk dalam progam tu . hurm , cikgu ******* memang kuad membebel . tibe tibe nak marah . lepas tuh suke buad muka . kengkadang nak tergelak pon ade tengok muke die , wahahahah :D

cikgu ouh cikgu mengape cikgu nak mendera budak form 3 SEMEKAR ? perlu kea buad macam tu -,- ? da laa bagi banyak homework , haihhh ~ . yeaahh aku tahu laa homework and exercise tu nak buad kita jadi pandai , tapikan , beragak agak laa sikid . da laa kena buad correction mid year exam . pastu kena buad nota banyak banyak . dalam minggu ney memang gile gile busy buad kerja . tade mase langsung nak berehat ! huuuuu , sedih sedih ~ :'(

hari ini hari kedua mr. Z kena mengajar aku . wahhh (!) :O . perhhh , tension gila kobes ouhh dok study o_O . lepas satu muka surat ke satu muke surat buku science aku belajar and cube fahamkan . tapi , memang tak boleh masok ke OTAK aku . WAHAHAH xD . haihh ~ kesian mr. Z terpaksa melayan kerenah aku . biase laa , aku ni memang bebal sikid bab-bab na study mathematic and science . so sorry yeaahh . kaw mmang terHEBAD mr. Z ! *winkwink

p/s : please mr. Z , no more 'denda denda' laa , please . saked tawu :'(